Служителите на реда в Лвов иззеха рекордна партида хероин на

...
Служителите на реда в Лвов иззеха рекордна партида хероин на
Коментари Харесай

Иззеха рекордно количество хероин в Украйна на стойност 81 400 000 долара

Служителите на реда в Лвов иззеха рекордна партида хероин на стойност към 81 400 000 $, а четирима души бяха арестувани, заяви пресслужбата на прокуратурата на Украйна.
„ По време на специфична интервенция в границите на наказателно произвеждане по е конфискувана рекордно огромна пратка хероин с тегло над 1 звук... Приблизителната цена на конфискуваното наркотично вещество по цени на черния пазар е над 81,4 милиона $ ", се споделя в известието.
 Европол: Северна Македония е основна по пътя на афганистански хероин към Европа Европол: Северна Македония е основна по пътя на афганистански хероин към Европа
По данни на Европейската полицейска работа (Европол) Северна Македония е основната страна на Балканите, която всички считат за единств...
Според следствието опиатът е импортиран контрабандно в Украйна от Пакистан предходната година през морското комерсиално пристанище Одеса. След това, маскиран като хранителни артикули, опиатът е закаран до западна Украйна, с цел да бъде превозен като дипломатически товар.
При претършуване на хранилища във Лвов, където се е съхранявал хероинът, са арестувани четирима турски жители. Разследването продължава, полицията търси съучастници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР