Служителите на реда в град Бердянск ще започнат избирателно да

...
Служителите на реда в град Бердянск ще започнат избирателно да
Коментари Харесай

В Запорожка област проверяват смартфоните на жителите

Служителите на реда в град Бердянск ще стартират изборно да ревизират мобилните телефони на жителите за абонаменти за украински запаси , предава ТАСС.

" От през днешния ден в Бердянск чиновниците на реда започнаха изборна превантивна инспекция, се споделя в информацията. Ако се откри, че жител е абониран за пропагандните запаси на киевския режим, при първо определяне се планува предизвестие. " Уточнява се, че в бъдеще за това е планувана санкция.

На 19 октомври съветският президент Владимир Путин подписа декрет за въвеждане на военно състояние в новоанексираните украински райони - Донецка, Луганска, Херсонска и Зспорожка области. Съветът на федерацията утвърди документа на своето пленарно съвещание. Президентът заяви още, че окупационните управляващи ще получат спомагателни пълномощия за гарантиране на сигурността в тези райони. Постановлението планува няколко равнища на реакция при зараждащи опасности, в това число ограничение на придвижването на транспортни средства и инспекцията им.

На 30 септември в Кремъл Путин подписа съглашения с ръководителите на ДНР, ЛНР, Запорожска и Херсонска област за присъединението на новите територии към Русия, с което де-факто анексира тези територии.

Още тогава на тържествената гала президентът Путин съобщи, че статутът на новите райони няма да бъде обсъждан в договарянията с Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР