Служителите на реда смъкнали номерата на автомобила, но след час

...
Служителите на реда смъкнали номерата на автомобила, но след час
Коментари Харесай

Полицаи хванаха пиян шофьор два пъти в рамките на един час

Служителите на реда смъкнали номерата на автомобила, само че след час още веднъж го хващат зад кормилото

На 16 януари в 21:50 часа чиновници от бранш „ Пътна полиция “ са изпратени за подпомагане на улица “Йоаким Груев “ в Русе, където за инспекция е спрян лек автомобил „ Мазда “. Зад кормилото е бил 62-годишен мъж, оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Русе.

Пътните служители на реда създали няколко несполучливи опита да го тестват с дрегер, след което му съставили акт, издали ваучър за здравно проучване и смъкнали регистрационните табели на автомобила.

Час по-късно към 23:00 часа различен полицейски екип спрял автомобила на ул. „ Независимост “ в Русе, защото бил без регистрационни табели. Водачът още веднъж отказал да му бъде осъществена инспекция за съществуване на алкохол с техническо средство. Съставен му е бил още веднъж акт и публикуван ваучър за здравно проучване.

Водачът два пъти е дал кръв за здравно проучване в УМБАЛ „ Канев “ - Русе – на 16.01.2022г. в 23:10 и на 17.01.2022г. в 00:30 часа. От направените две химически експертизи на кръвните проби е открито, че концентрацията на алкохол в кръвта и на двете проби е над допустимата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР