Служителите на реда са установили и иззели – части от

...
Служителите на реда са установили и иззели – части от
Коментари Харесай

Задържаха 46-годишен русенец за притежание на забранени вещи

Служителите на реда са открили и иззели – елементи от огнестрелни оръжия, арсенал, гилза, електронни устройства, пластики, мобилни телефони и други

46-годишен русенец е арестуван през вчерашния ден в хода на интервенцията, поради владеене и предпазване на неразрешени от закона движимости и предмети. В хода на полицейската си работа чиновници от Първо районно управление (на МВР) са добили данни за мъж на 46 години от Русе, който държи в дома си без съответно позволение и неразрешени от закона движимости и предмети. Вчера при претършуване на жилището на русенеца, както и на ръководен от него лек автомобил с марка БМВ, чиновниците на реда са открили и иззели – елементи от огнестрелни оръжия, арсенал, гилза, електронни устройства, пластики, мобилни телефони и други, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе.

46-годишният мъж е бил арестуван по ЗМВР и е стартирано следствие по досъдебно произвеждане, формирано по разказа на Първо районно управление (на МВР) предвид на осъщественото закононарушение.

Работата по изясняването на случая продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР