Служителите на реда работят активно, охранявахме и охраняваме машините, целият

...
Служителите на реда работят активно, охранявахме и охраняваме машините, целият
Коментари Харесай

Демерджиев: Само по време на избори се проявява пряката демокрация

Служителите на реда работят интензивно, охранявахме и охраняваме машините, целият запас на полицията е зает с защита на публичния ред към секциите до привършване на изборния ден, когато ще бъдат систематизирани и резултатите. Работи се по разнообразни разработки, които текат и все още, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев сподели, че на този стадий изборният ден протича обикновено и не са регистрирани съществени нарушавания.

По мотив сигнала за подготвян бойкот на машинното гласоподаване в избрани секции, той посочи: „ Имаме такава информация. Сведохме я до всичките си чиновници по места. Дали сме указания в такива случаи да бъде осъществена незабавна инспекция и да се види дали тези изказвания са правилни. “ Ако не се потвърдят, ще се търси отговорност от източника на манипулативната информация.

Тази заран министър Демерджиев упражни правото си на глас в изборна секция в Пловдив. Той прикани всички да гласоподават интензивно, тъй като единствено по време на избори се демонстрира директната народна власт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР