Служителите на реда арестуваха за педофилия преподавател от ВУЗ в

...
Служителите на реда арестуваха за педофилия преподавател от ВУЗ в
Коментари Харесай

АКЦИЯ: Арестуваха преподавател от ВУЗ за педофилия - поканил 13-годишна на среща

Служителите на реда арестуваха за педофилия учител от ВУЗ в София. Задържането е станало нощес в столичния ЖК " Младост " 3 по сигнал " ловеца на педофили " от " Младите против системата " Ален.

На мястото са пристигнали служител на реда от столичното Седмо РУ-СДВР. Мъжът се споделя Георги Иванов, той се е опитвал да склони 13-годишно момиченце към сексуален акт и други полови дейности, настояват от самодейността " Младите против системата "

Първоначално се е показал като Георги Петров. Запознанството почнало от обществената мрежа. Преподавателят живее чартърен в " Студентски град ". Софийският областен съд взема решение за ареста на 21, упрекнати в педофилство

За задържането потвърдиха от университета, в който преподава Георги Иванов пред " Евроком ", като отхвърлиха да дават спомагателна информация.

" Да, има подобен случай и сме доста сюрпризирани. Досега не е имало недоволства от студенти против него ", споделиха от управлението на ВУЗ-а. Излязох да се срещна с младо момиче, споделя Иванов пред Ален.

" Не диря полови връзки, след години е допустимо момичето като стане огромно ", изяснява се преподавателят, който й е предложил среща вечерта в неделя. Той признава, че момичето му е споделило, че е на 13 години.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР