Служителите на „Паркинги и гаражи“ в Банско са освободени от

...
Служителите на „Паркинги и гаражи“ в Банско са освободени от
Коментари Харесай

Пратиха на борсата служителите от „Паркинги и гаражи” в Банско

Служителите на „ Паркинги и гаражи “ в Банско са освободени от работа и отиват на борсата. За това стана ясно от хора, работили в общинското дружество, които през вчерашния ден се редяха на опашката пред Бюрото по труда в курортния град, с цел да се записват. Те споделиха, че са освободени всички чиновници, защото предприятието не работи и действително няма никакви доходи. Досега са били в предупреждение, по време на което са употребили платения си годишен отпуск.

Мъжете споделиха още, че са им препоръчани два разновидността – да излязат в неплатен отпуск или да бъдат изпратени на борсата. Естествено, поради неяснотата докога ще продължи изключителното състояние в страната хората са предпочели втория вид, с цел да имат някаква финансова обезпеченост. Те са получили увещание, че ще бъдат възобновени на работа, откакто „ синята зона” в Банско стартира работа.

От община Банско потвърдиха информацията и също увериха, че всички чиновници ще бъдат назначени още веднъж, откакто сдружението започва работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР