Служителите на Националната служба за охрана (НСО) дариха близо 8500

...
Служителите на Националната служба за охрана (НСО) дариха близо 8500
Коментари Харесай

Служителите на НСО са дарили близо 8500 лева на децата на "Българската Коледа"

Служителите на Националната работа за защита (НСО) подариха близо 8500 лв. за обичайна благородна идея на "Българската Коледа ".

Седемнадесетото издание на благотворителната самодейност под егидата на президента си слага за цел да подкрепи лекуването на съответни деца и да обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация, оповестяват от пресслужбата на НСО.

Неочаквана вест за "Българската Коледа "

За поредна година чиновниците на НСО поддържат идеята на "Българската Коледа ", като събраните средства по отношение на предходното издание на самодейността са с 1300 лева повече, се показва в известието.

Вече повече от 15 години "Българската Коледа " сплотява напъните и съпричастността на българите в поддръжка на деца с тежки и хронични болести и на деца с увреждания.

Съпругата на президента Радев избухна в сълзи СНИМКИ

Със средства от "Българската Коледа " се финансира диагностиката и лекуването и на съответни деца в най-ранната им възраст.

Стотици деца бяха подкрепени, десетки клиники и отделения в страната бяха оборудвани със скъпоструващо високотехнологично съоръжение в помощ на най-малките, пишат от пресслужбата.

Националната работа за защита ще продължи да поддържа идеята на "Българската Коледа ", твърдят от НСО.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР