Служителите на МВР заловиха 52 пияни и дрогирани водачи в

...
Служителите на МВР заловиха 52 пияни и дрогирани водачи в
Коментари Харесай

МВР Залови 52 пияни и дрогирани водачи за ден

Служителите на Министерство на вътрешните работи заловиха 52 пияни и дрогирани водачи в границите на миналото денонощие. 35 от тях са карали след приложимост на алкохол, четирима са отказали да бъдат тествани. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 17 души, а 5, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани 7683 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 9885 водачи и пасажери. Съставени са 2014 фиша и 668 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

По метода " линеен надзор " са тествани общо1608 МПС и 1985 водачи и пътници; за открити нарушавания са формирани 488 фиша и 198 АУАН. Установени са петима водачи, управлявали след приложимост на алкохол до 1,2 промила, и други трима - с над 1,2 промила. Десетима са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.
 Полицията хвана 19 пияни и 12 дрогирани водачи за последните 24 часа
Полицията хвана 19 пияни и 12 дрогирани водачи за последните 24 часа

Извършен е надзор на 11 297 водачи и пътници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР