Служителите на МВР си искат заслуженото, тъй като ходят с

...
Служителите на МВР си искат заслуженото, тъй като ходят с
Коментари Харесай

Експерт: Даването на полицейски права на военните е първият признак на диктатура

Служителите на Министерство на вътрешните работи си желаят заслуженото, защото вървят с окъсани обувки и си носят компютри от у дома. Това сподели в утринния блок на БТВ специалистът по национална сигурност и някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов във връзка митингите на чиновниците в силовото министерство с искане за нарастване на заплатите.

От друга страна властта се втвърдява и виждам в опитите на министъра да вмени полицейски права на военните желание да покаже на служителите на реда, че са заменими. Това е доста рисково. За мен това е първият симптом на тирания. Трябва да се внимава, тъй като една заран можем да осъмнем с войска по улиците вместо полиция, съобщи Радулов.

Не знам от кое място ще има нов запас в бюджета, който да разреши увеличание на заплатите в Министерство на вътрешните работи, сподели някогашният шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев. Заразата в обществото се настани доста надълбоко в системата. В обществото всеобщо се приказва, че за назначение на по-престижни длъжности в Министерство на вътрешните работи се заплаща, съобщи специалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР