Служителите на летището в Мадрид са свалили известния готвач Ути

...
Служителите на летището в Мадрид са свалили известния готвач Ути
Коментари Харесай

Свалиха Ути Бъчваров от самолета заради ПСР. У нас от днес затварят заведенията

Служителите на летището в Мадрид са свалили известния готвач Ути Бъчваров от борда на самолета за Монтевидео. А повода, несъмнено, е обвързвана с пандемията от ковид.

Чиновниците прецизно спазили правилника и не го позволили да продължи пътя си, тъй като трябвало да си направи нов ПСР тест. Полетът до столицата на Уругвай е в 23,55 ч, на 13-ия ден от ваксинирането, а валидността се води тъкмо от 14-ия ден.

Летищните управляващи оставили готвача без багаж в чакалнята в един часа през нощта. По процедура трябвало да си направи още веднъж тест, с цел да валидира имунизацията си.

"Изкарах цяло денонощие на летището и малко по-късно ще хвърча над океана ", споделя Ути за "Телеграф ". Пътешествието до Южна Америка е мечтана кулинарна дестинация за него. И е един от огромните дарове, които си прави, с цел да означи юбилея – 25 години на екран и над 5000 епизода на "Бързо, елементарно, вкусно ".

"Тръгвам на епично кулинарно странствуване из Южна Америка, което ще ме потопи в дълбините на аржентинската кухня и именитото локално вино. Тази година планът "Вкусно " навършва 25 години в ефира ", написа Ути в Инстаграм.

Планирал е да се наслаждения на всички деликатеси в Буенос Айрес, да опита най-големите аржентински стекове, до момента в който отпива от именитите виновност на Аржентина, да види водопадите Игуасy.

Междувременно от през днешния ден са в действие нови ограничения за София. От среднощ е въведен вечерен час за заведенията, игралните зали и нощните заведения. Капацитетът им се лимитира до 50%, а влизането е единствено със зелен документ.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР