Служителите на кралица Елизабет II преминават през няколко особени теста, ...

Служителите на кралица Елизабет II преминават през няколко особени теста,

Странният „тест с мухата“, на който подлагат служителите на Елизабет II

Служителите на кралица Елизабет II минават през няколко особени пробата , преди да бъдат утвърдени на работа. За това споделя документалният филм „ Сандрингам: Кралските особи по Коледа “, отдаден на английското кралско семейство.

Кралският личен състав , който разпределя отговорностите си сред Бъкингамския замък , имението Сандригам и замъка Уиндзор, следва да покрива извънредно високи условия . Затова преди да бъдат утвърдени претендентите минават наложително през няколко пробата , най-чудноватият от които е прочут като „ пробата с мухата “.
 Кралица Елизабет II за първи път се появи с бастун на  обществено   обстоятелство  (СНИМКИ) Кралица Елизабет II за първи път се появи с бастун на обществено обстоятелство (СНИМКИ)
Днес кралица Елизабет II за първи път употребява бастун по време на от значение обществено обстоятелство , когато участва на църковна работа в Уестмин...

Трейси Уотърман, която дава отговор за набирането на личния състав , споделя в документалната лента, че обича да подлага претендентите на този тест, с цел да реши наистина ли имат натъртено око за детайлите. Тя слага мъртва муха на килима или върху камината и вкарва претендентите постепенно в стаята, тъй че те да имат опция да забележат насекомото. Ако го вдигнат откакто са го забелязали, те несъмнено могат да считат , че са се показали чудесно .

За страдание , навръх този тест повечето претенденти се провалят. „ От 10 души половината забелязват мухата, само че повечето нищо не подхващат . В последна сметка единствено един от тях се навежда и я взема “, споделя Уотърман.

Одобрените претенденти получават годишна заплата от 22 500 евро, настаняване и цялостно изхранване.

Източник: actualno.com