Служителите на кралица Елизабет II преминават през няколко особени теста,

...
Служителите на кралица Елизабет II преминават през няколко особени теста,
Коментари Харесай

Странният „тест с мухата“, на който подлагат служителите на Елизабет II

Служителите на кралица Елизабет II минават през няколко особени теста, преди да бъдат утвърдени на работа. За това споделя документалният филм „ Сандрингам: Кралските особи по Коледа “, отдаден на английското кралско семейство.

Кралският личен състав, който разпределя отговорностите си сред Бъкингамския замък, имението Сандригам и замъка Уиндзор, следва да покрива извънредно високи условия. Затова преди да бъдат утвърдени претендентите минават наложително през няколко теста, най-чудноватият от които е прочут като „ пробата с мухата “.
 Кралица Елизабет II за първи път се появи с бастун на обществено събитие (СНИМКИ) Кралица Елизабет II за първи път се появи с бастун на обществено събитие (СНИМКИ)
Днес кралица Елизабет II за първи път употребява бастун по време на значимо обществено събитие, когато участва на църковна работа в Уестмин...

Трейси Уотърман, която дава отговор за набирането на личния състав, споделя в документалната лента, че обича да подлага претендентите на този тест, с цел да реши дали имат натъртено око за детайлите. Тя слага мъртва муха на килима или върху камината и вкарва претендентите постепенно в стаята, тъй че те да имат опция да виждат насекомото. Ако го вдигнат откакто са го забелязали, те несъмнено могат да считат, че са се показали чудесно.

За страдание, навръх този тест множеството претенденти се провалят. „ От 10 души половината виждат мухата, само че множеството нищо не подхващат. В последна сметка единствено един от тях се навежда и я взема “, споделя Уотърман.

Одобрените претенденти получават годишна заплата от 22 500 евро, настаняване и цялостно изхранване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР