Служителите на Федералния резерв на САЩ все още очакват да

...
Служителите на Федералния резерв на САЩ все още очакват да
Коментари Харесай

Служителите на Федералния резерв все още очакват да намалят лихвените проценти със 75 базисни пункта тази година

Служителите на Федералния запас на Съединени американски щати към момента чакат да понижат лихвените проценти със 75 базисни пункта тази година, сигнализирайки за убеденост, че инфлацията се охлажда задоволително, с цел да понижи разноските по заеми.

Прогнозите за лихвените проценти, оповестени от централната банка на Съединени американски щати в сряда, пристигнаха откакто Федералният комитет за отворения пазар гласоподава единомислещо да остави лихвите непроменени на 23-годишен връх от 5,25 % до 5,5 %.

Така наречената точкова графика на Фед сподели, че все по-голям брой длъжностни лица се сплотяват към мнението, че лихвените проценти ще завършат на 2024 година на 4,5% до 4,75%, което е еквивалентно на три понижения с 25 четвърт пункта, в сходство с График от декември.

Декларацията за политиката на Фед беше малко изменена от гласуването през януари, макар че позоваването на закъснение на пазара на труда беше отстранено. „ Увеличаването на работните места остава мощно, а равнището на безработица остава ниско “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР