Служителите на дирекция Вътрешна сигурност посрещат професионалния си празник -

...
Служителите на дирекция Вътрешна сигурност посрещат професионалния си празник -
Коментари Харесай

МВР се сдоби с пет нови мобилни оперативни станции

Служителите на дирекция " Вътрешна сигурност " посрещат професионалния си празник - 5-и юли, с нова профилирана система за противопоставяне на престъпността.

,,Всички знаем какъв брой труд и старания са положени, с цел да се реализира този отличен краен резултат``, съобщи в обръщението си към чиновниците на дирекция " Вътрешна сигурност " министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.



Той оцени високо  положения труд и старания на екипа, с помощта на които е реализиран отличен резултат при осъществяване на план „ Изграждане на профилирана оперативна система за противопоставяне на престъпността в Министерство на вътрешните работи “, финансиран със средства по фонд „ Вътрешна сигурност “ 2014-2020 година

Министър Рашков акцентира, че дирекция " Вътрешна сигурност " има характерна подготвеност по попречване, секване и откриване на закононарушения, осъществени от чиновници на Министерство на вътрешните работи, както и по използването на ограничения за предварителна защита и противопоставяне на корупцията в системата – области, предпочитани за министерството.



В този смисъл реализацията на плана открива нови благоприятни условия пред чиновниците на дирекцията при провеждането на профилирани полицейски интервенции –  автоматизираната аудио и видео-комуникационна система с мобилни оперативни станции, ще увеличи успеваемостта и опциите при провеждането на оперативно-издирвателните дейности.

Министър Рашков пожела доста здраве на сътрудниците от дирекцията и сполучливи реализации с новата профилирана система. Заедно с шефа на дирекция „ Вътрешна сигурност “ ст. комисар Георги Георгиев той се запозна  детайлно с опциите на новата техника.

Молебен за здраве отслужи отец Стилиян Табаков от Софийската митрополия.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР