Училищният район разследва инцидент, включващ множество ученици в гимназия Viera

...
Служителите на държавното училище Brevard казаха, че е в ход
Коментари Харесай

Служителите на държавното училище Brevard казаха, че е в ход разследване на действията на множество ученици от гимназия Viera.

Говорител на област потвърди пред Channel 9 в неделя, че разследването е свързано с видеоклип, публикуван в социалните медии, включващ някои спортисти, които се държат неподходящо в нещо, което изглежда като съблекалня.

Channel 9 избра да не показва видеото към този момент.

В изявление дистриктът каза отчасти:

Нашият фокус е да работим с областната сигурност и училищните администратори, за да завършим своевременно задълбочено разследване.

В събота беше изпратено съобщение и до родителите на гимназията Viera, в което се казваше, че училището ще следва политиката за дисциплина, но не може да разкрие подробности относно инцидента или дисциплинарните действия.

Прочетете изявлението по-долу:

Здравейте, Hawk Nation.

Иска ми се победите в началния класически мач да не бъдат засенчени от спекулациите, които в момента циркулират в нашия училищна общност. Както ви казах и преди, вярвам в прозрачността с моите родители и общността, но има моменти, когато информацията, която мога да дам, е ограничена. Всеки път, когато участват ученици, трябва да се придържам към FERPA (Федерален закон за правото на поверителност на образованието), когато говоря за инцидент. Това ми забранява да давам имена, подробности и резултати от дисциплинарни действия. Мога да ви кажа, че тази седмица имаше инцидент с множество ученици. Моля, бъдете сигурни, че проучвам ситуацията и следвам правилата за дисциплина, определени от Brevard Public Schools. Знам, че всички ние сме на една и съща позиция относно безопасността на всеки ученик във и извън кампуса и оценявам вашата постоянна подкрепа.

Членът на училищния съвет на Brevard Дженифър Дженкинс публикува изявление във Facebook Неделя за инцидента, който гласи:

След като научих вчера за инцидента във Viera HS, веднага се свързах с нашия началник. Тази сутрин той ме увери, че районът приема това изключително сериозно и вече е започнал пълно разследване на времевата линия на предполагаемия инцидент и на потенциала на култура, която може да е насърчила това поведение.

Има няма сценарий в съзнанието ми, при който смятам, че е подходящо тази програма да продължи тази учебна година. Омразата никога не трябва и никога няма да бъде толерирана. Това съобщение трябва да бъде силно и ясно за всички спортисти в целия район.

Ние работим, за да открием повече подробности за този инцидент и ще предоставим актуализации, когато станат достъпни.

Щракнете тук за да изтеглите безплатните приложения за новини и прогноза за времето на WFTV, щракнете тук, за да изтеглите приложението WFTV Now за вашия смарт телевизор и щракнете тук, за да предавате поточно новините на Channel 9 Eyewitness News на живо.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР