Служителите на British Airways останаха сериозно ранени, след като бяха

...
Служителите на British Airways останаха сериозно ранени, след като бяха
Коментари Харесай

Екипажът на BA остана сериозно ранен със счупени крака след 12-секундна турбуленция в самолета

Служителите на British Airways останаха съществено ранени, откакто бяха „ изхвърлени от краката си “ и „ удариха тавана “ на аероплан, откакто устояха 12 секунди на интензивна турбуленция, разкрива отчет.

Петимата сътрудници, които не носеха защитни колани, бяха изхвърлени във въздуха по време на 12-секундния случай, до момента в който пътуваха от Сингапур към летище Хийтроу. Двама от групата са със счупени крайници, до момента в който трима са с леки пострадвания, в това число един служащ с мозъчно разтърсване.

Самолетът B777 пострада от турбуленция на към 30 000 фута, когато попадна на гръмотевична стихия единствено един час и 50 минути след тяхното пътешестване. Други членове на екипажа трябваше да блокират необезопасените колички да летят в близост, с цел да предотвратят по-нататъшни вреди. За благополучие, няма потърпевши пасажери по време на случая, който се случи на 15 юни предходната година.

Персоналът и пасажерите се натъкнаха на турбуленцията, до момента в който самолетът летеше над Бенгалския залив тази нощ. До...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР