Служителите на Белия дом подготвят кратък документ с едър шрифт

...
Служителите на Белия дом подготвят кратък документ с едър шрифт
Коментари Харесай

Служителите на Байдън му помагат с документи с едър шрифт и точния маршрут при публични изяви

Служителите на Белия дом приготвят къс документ с наедрял шрифт и фотоси за президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който включва точния му маршрут за напредването му до подиума при присъединяване му в обществени събития, заяви порталът " Аксиос ".

След дебата на 27 юни някои демократи, които са участвали на събитията на Байдън и са помагали за организирането им, се питат дали фокусът на екипа му върху дребните елементи е за да прикрие неспособността на 81-годишния президент да прави някои действия, а не са старания на личен състав, открояващ се с педантичната си точност.

" Работих по организирането на елементарна среща за набиране на средства в частна резиденция, само че те се отнасяха към нея по този начин, като че ли е среща на върха на НАТО по отношение на неговите придвижвания ", твърди човек, който е работил по организирането на събитие на Байдън в последните 18 месеца.

Преди събитие с присъединяване на президента Белият дом изпраща на екипа по организирането му къс документ, който този екип да следва, когато приготвя личните си материали за президента.

Един от шаблоните - копие от който е получено от " Аксиос " - е къс и банален, с по една огромна фотография на мястото на събитието на всяка страница, съпроводена от огромен надпис, като да вземем за пример: " Изглед от подиума " и " Изглед от публиката ".

Служителят, който взел участие в организирането на събития за набирането на средства, споделя пред " Аксиос ": " Изненада ме, че умел политически експерт като президента би имал потребност от подробни устни и образни указания по какъв начин да влезе и излезе от една стая ".

" Ако хората не са привикнали да виждат работата на предварителните екипи, то това би било постоянно срещана реакция, без значение кой е ръководителят ", съобщи в отговор на това чиновник на Белия дом.

Двама някогашни помощници, които са работили с Байдън по време на вицепрезидентството му, споделят, че по това време документите му за подготовка за събития са били разнообразни и по-често са разчитали на схеми на обектите.

Организирането на президентски събития е интензивно и фокусирано върху детайлите за всеки на поста. Движенията на президента се възнамеряват до всяка крачка по метод, по който придвижванията на вицепрезидента постоянно не са. Документите по предварителните действия на екипите също по този начин са се развили, откогато Байдън е бил вицепрезидент, включително в този момент все по-често се употребяват фотоси, направени със смарт телефони.

Други видни началници в администрацията на Байдън също употребяват сходни способи за обмисляне на придвижванията му, настояват източници пред " Аксиос ".

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс съобщи, че " високите равнища на подробност и точност са от решаващо значение за предварителната работа на президента - без значение кой е на поста - и това са съществени подходи, които се употребяват от всеки актуален екип по предварителна подготовка, в това число и от кабинета на вицепрезидента и организациите ".

" Тези документи съставляват общоприети логистични осведомителни материали и фотоси за всеки шеф, в това число и за вицепрезидента ", добави говорителката на вицепрезиденката Камала Харис - Кирстен Алън.

Много от видимо нормалните практики на Байдън обаче са подложени на нова инспекция след представянето му в президентския спор против Доналд Тръмп, когато на моменти не успяваше да довърши изреченията си.

Президентите постоянно употребяват аутокю за речите си, само че потреблението им от страна на Байдън даже на дребни събития като събирания на средства породи опасения измежду демократите, че качествата му за дебатиране към този момент не са на равнище.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР