Служителите на авиокомпания Ер Франс ще мерят температурата на пътниците

...
Служителите на авиокомпания Ер Франс ще мерят температурата на пътниците
Коментари Харесай

Ще мерят температурата на пътниците на Ер Франс преди полет

Служителите на самолетна компания " Ер Франс " ще мерят температурата на пасажерите преди полет. Това се споделя в известие, оповестено през днешния ден на уеб страницата на авиопревозвача, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" От 11 май 2020 година за гарантиране на санитарната сигурност " Ер Франс " последователно ще вкара за пасажерите на своите полети система за инспекция на температурата преди политане ", се показва в известието. Подчертава се, че измерването ще става с безконтактни инфрачервени термометри.

" За да бъде позволено на даден пасажер да се качи на полета, температурата му би трябвало да бъде до 38 градуса. На клиенти с по-висока от тази температура може да бъде отказано да летят и следователно резервацията им ще бъде прехвърляна за по-късна дата, без да се заплаща за това ", изяснява самолетната компания. Тя напомня, че от 11 май всички пасажери и екипажи би трябвало да носят маски по време на полет. Това условие важи и за личния състав, контактуващ с пасажерите.Освен това във вътрешните полети и на късите полети в Европа няма да се раздават храни и питиета. При полетите на дълги дистанции услугите, предоставяни на борда, ще бъдат лимитирани - желание ще се отдава на опакованите артикули, акцентира " Ер Франс ". Ще се прави и спомагателна стерилизация на салона.

От 11 май Франция стартира последователно да излиза от режима на самоизолация, въведен на 17 март по отношение на пандемията.По последни публични данни във Франция от заразяване с ковид са умряли над 26 000 души. В лечебни заведения се намират съвсем 23 000 пациенти. От началото на пандемията са оздравели към 56 000 души.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР