Служителите на Apple, които работят в окръг Санта Клара близо

...
Служителите на Apple, които работят в окръг Санта Клара близо
Коментари Харесай

От септември Apple въвежда тридневна присъствена работна седмица

Служителите на Apple, които работят в окръг Санта Клара покрай централата на компанията в Калифорния, получиха покана да се върнат в офиса от септември.

Очаква се те да работят три дни седмично на място в офиса, осведомят Bloomberg и The Verge. Те би трябвало да бъдат на работното си място във вторник и четвъртък. Ще има и един спомагателен ден за присъствена работа.

Тази стъпка е знак от страна на Apple, че остава последовател на присъствения режим. Фирмената просвета на компанията постоянно е подчертала върху персоналните срещи. Тя създава и продава артикули, които изискват чиновниците да участват физически.

През лятото работещите в Apple имаха задължението да бъдат в офиса два пъти седмично. По проект увеличението на присъствените дни до три трябваше да се случи по-рано тази година, само че нов пик на случаите на болни от COVID-19 го осуети.

Ръководителят на софтуерния отдел на Apple Крейг Федериги сподели, че септември ще бъде "истинското начало " на пилотния хибриден работен план на Apple в имейл до личния състав, съгласно The Verge.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР