Служителите и работниците от фабриките на ЕМКО ще протестират в

...
Служителите и работниците от фабриките на ЕМКО ще протестират в
Коментари Харесай

ЕМКО излиза на протест седмица след края на извънредното положение

Служителите и служащите от фабриките на ЕМКО ще стачкуват в разнообразни региони на страната 7 дни след формалното преустановяване на изключителното състояние.
Причината - корист със служебно състояние на висшестоящи лица от изпълнителната власт, декларират в позиция от ЕМКО ден след визитата на президента в цех в Трявна и среща с управлението и чиновниците, означават от БГНЕС.
Радев: Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е сега
„ В ход е проект на министъра на стопанската система и група свързани с него лица още веднъж да се открадне изпълняван контракт за експорт на наша продукция за пазари на НАТО и да се трансферира този контракт на компании от едно известно обграждане. Министърът на стопанската система еднолично, към този момент повече от месец стопира издаването на експортното позволение, макар, че всички условия за износа са изпълнени, документите е изрядна и превозът чака пред складовете на ЕМКО. Част от този проект са напън върху страни по контракта и други противозаконни дейности, за които публично са осведомени както основният прокурор и способените служби, по този начин и висшите ръководители на властта ”, декларират от ЕМКО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР