Служители реда от Лом и Монтана са иззели 10 килограма

...
Служители реда от Лом и Монтана са иззели 10 килограма
Коментари Харесай

Униформени заловиха наркодилър в Монтанско, намериха голямо количество канабис

Служители реда от Лом и Монтана са иззели 10 кг канабис и 2 ел. везни при профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на стандартната престъпност, оповестиха от пресцентъра на полицията в регионалния град.
Вчера, след сигнали са осъществени инспекции на товарен автомобил в село Якимово, лек автомобил в село Расово и апартамент в ж.к. „ Пъстрина” в Монтана.
При извършените процесуално-следствени дейности чиновници на Участък Якимово са иззели от 20-годишен пасажер на товарения автомобил "Мерцедес Спринтер " кутия от цигари, съдържаща 12.22 грама канабис.
В село Расово при инспекция на лек автомобил "Сеат Толедо " с монтанска регистрация в джоба на якето на 50-годишен пасажер са открити 2 кутии от цигари, съдържащи 32.71 грама канабис. При последвалото претършуване в дома му в село Медковец са конфискувани още 9.2 кг канабис. Същия ден след получена информация ченгета са разкрили 639 грама канабис и 2 ел. везни в апартамент в ж.к. „ Пъстрина” в Монтана и парцел в село Бъзовец, населявани от 31-годишен монтански гражданин.
Притежателите на наркотични субстанции са арестувани за 24 часа в районните ръководства в Лом и Монтана.
По случаите са формирани досъдебни производства.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР