Служители по сигурността на жп гара Сен Лазар в Париж

...
Служители по сигурността на жп гара Сен Лазар в Париж
Коментари Харесай

Екшън в Париж! Нападател крещи Аллах Акбар! Франция е управлявана от Ислямска държава

Служители по сигурността на жп гара Сен Лазар в Париж са простреляли мъж с нож, който бягал към личния състав, викайки: " Аллах Акбар! Франция се ръководи от Ислямска страна ", след рутинно искане да съблюдава протоколите за сигурност по отношение на COVID-19.

Мъжът е бил прострелян нощес, откакто е заплашил чиновници на станцията с нож, като е ранил съществено един чиновник по сигурността, прецизира френската телевизия BFM.

Според френски медии той е бил прочут на полицията, като е правил насилствени дейности, само че не е бил прочут на специфичните служби и не е бил считан за терористична опасност преди случая.

След като в началото е бил спрян за това, че не е носил маска в сходство с ограниченията за сигурност за COVID-19, той съгласно информациите е станал нападателен с личния състав, преди да извади нож и да се втурне към чиновници по сигурността, като крещял: " Аллах Акбар! Франция е ръководена от " Ислямска страна ".

Въпреки че е съумял да нарани един служител на реда, нападателят бързо е прострелян два пъти, падайки върху релсите. Впоследствие е откаран по неотложност в болница.

Двамата сътрудници са употребявали служебните си оръжия, с цел да се защитят и да го обезвреждат, прецизират френските медии, цитирайки прессъобщение на SNCF, която ръководи железопътната мрежа на страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР