Служители от Върховния съд са били забелязани да посещават имота

...
Служители от Върховния съд са били забелязани да посещават имота
Коментари Харесай

Mucky Mansion на Кейти Прайс посетено от съдебни изпълнители преди следващото изслушване за банкрут

Служители от Върховния съд са били видяни да посещават парцела на Кейти Прайс единствено дни откакто звездата отвърна на тези, които подлагаха на критика навиците й за харчене.

45-годишната Кейти беше оповестена в неплатежоспособност през 2019 година с задължения от £3,5 милиона, само че съумя да резервира собствеността върху парцела си в Западен Съсекс на фона на финансовите си проблеми.

Майката на пет деца трябваше да участва на чуване по отношение на нейното дело за неплатежоспособност по-рано този месец, само че плануваното чуване пред съд по несъстоятелността в Лондон към този момент е отсрочено за края на април.

>

В понеделник правосъдни чиновници бяха снимани на паркинга на локален култивиран център против Mucky Mansion, фамилния дом на Кейти.

Гледката идва след по-малко от седмица от Кейти, която гневно дава отговор на критиците, които слагат под подозрение решението й да получи скъпи снадки за коса, макар че е банкрутирала. След като сподели новите си снадки за коса, които се правят оценка на към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР