Служители от шерифската служба на окръг Вентура са посетили дома

...
Служители от шерифската служба на окръг Вентура са посетили дома
Коментари Харесай

Фенове на Бритни Спиърс извикали полиция в дома ѝ, след като тя изтрила профила си в Instagram

Служители от шерифската работа на окръг Вентура са посетили дома на Бритни Спиърс, откакто почитатели са се свързали с нея, поради обстоятелството, че певицата е изтрила профила си в Instagram. Полицията отишла в дома на певицата, откакто нейни фенове са се тормозили за нейното благоденствие.

Феновете изразили загрижеността си за 41-годишната певица, когато забелязали, че тя е премахнала страницата си в обществената мрежа, която се следи от милиони консуматори по света.

След свалянето на профила ѝ заместник-шерифите от окръг Вентура получили позвънявания от разтревожени почитатели и реагирали, като посетили дома на Бритни в Калабасас, с цел да ревизират дали тя фактически е в заплаха. През последната година Бритни неведнъж изтривала страницата си в обществените мрежи.

Този път обаче от службата Ventura Co. Sherrif's Office се отзовали на позвъняванията на почитателите ѝ и посетили дома ѝ в 23:00 ч.

След визитата източници от правоохранителните органи декларирали, че " няма причина да се счита, че тя е в заплаха ".

Загрижеността на почитателите идва, откакто Бритни призна, че " се учи " и показа видео по какъв начин си е направила татуировка, за която " съжалява ".

Певицата също по този начин заяви на почитателите си, че е трансформирала името си в Инстаграм на River Red. 

" River red?? Бритни, скъпа, какво става? " - попита един от почитателите. Друг пък разяснява учудено: " Толкова е загадъчно. "

Преди да деактивира профила си, Бритни качи финален пост в платформата:
" Става все по-добре, тъй като това е, към което се стремя!!!
" Продължавайте да говорите нелепости или може би просто ще вали дъжд от небето!!!

Да напомним, че когато Бритни за финален път изтри акаунта си през декември, нейният мъж Сам предизвести почитателите да не бъдат " прекомерно грижовни " към нея.

Той написа: " Социалните медии могат да бъдат травматични. Понякога е добре да си вземеш отмора. Тя има свое лично мнение и е свободна жена. Уважавам персоналния ѝ живот и го пазя когато и да е. “

" Благодаря на всички нейни фенове, които я пазят ", написа той на фона на опасенията на почитателите, че Бритни не управлява личните си сметки в обществените мрежи.
                             

Той добави: " От почитание към персоналния ѝ живот не споделям нейните постове. Ако в миналото го върша, постоянно апелирам за позволение. "

Сам продължи:

" Винаги съм уважавал и подкрепял персоналния ѝ живот с всичко, което съм имал. Моля и вас, подкрепящите и защитаващите я почитатели, да вършиме същото.

" Понякога прекомерната протекция може да докара до по-голям стрес и вреди ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР