Служители от сектор Пътна полиция“ задържаха мъж, опитал се да

...
Служители от сектор Пътна полиция“ задържаха мъж, опитал се да
Коментари Харесай

Задържаха шофьор, опитал се да подкупи полицаи на АМ “Тракия“

Служители от бранш „ Пътна полиция “ задържаха мъж, опитал се да ги подкупи. Около 22.30 ч. нощес екипът, който работел по сигурност на придвижването на автомагистрала „ Тракия “, спрял в региона на 118 км пътуващ към Бургас микробус с румънска регистрация.
Прочетете още
След информация в полицейските регистри униформените открили, че транспортното средство е с сложени табели на различен автомобил и почнали да оформят документите за осъщественото нарушаване от 22-годишния юноша зад кормилото. В този миг обаче наоколо спряла лека кола, от която слязъл 39-годишен престъпно проявен мъж и подхвърлил в патрулката две банкноти от 50 лв.. Информация за случилото се незабавно е подадена в дежурната част на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, а пристигналата на местопроизшествието оперативна група направила оглед и иззела парите.

39-годишният е отведен в ареста на РУ-Труд за едно денонощие, против него е формираното бързо произвеждане от Наказателния кодекс под наблюдаване на Окръжна прокуратура - Пловдив. Същата мярка е взета и по отношение на 22-годишния, който е обвинен за закононарушение и казусът е докладван в районната прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР