Служители от сектор „Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас установиха

...
Служители от сектор „Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас установиха
Коментари Харесай

Младеж източи дебитната карта на жена и заложи парите в сайт за хазартни игри

Служители от бранш „ Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас откриха причинителя на непозволени транзакции в размер на 690 лева и опити за сходни транзакции в размер на 2 500 лева, осъществени посредством потреблението на данни от банкова карта, благосъстоятелност на 42-годишна жена от Бургас.

Това е 25 годишния Т. Н. от същия град, който намерил банковата карта в региона на Младежкия дом и вместо да я съобщи на надлежните органи, злоупотребил с нея, извършвайки залози в уебсайт за хазартни игри, оповестиха от ОДМВР - Бургас.

При осъществено претършуване в дома на Т.Н. са открити движимости и предмети, имащи отношение към осъщественото закононарушение, както и банковата карта на пострадалата. Мъжът е арестуван за период от 24 часа, като е формирано досъдебно произвеждане.

От ОДМВР - Бургас напомнят, че това е следващия случай, при който чиновници от бранш „ Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас са открили непозволено прилагане на непознати платежни принадлежности. Подобни случаи бяха регистрирани при започване на годината, като наклонността е непозволените транзакции в интернет-пространството да се резервират, което допуска нараснала интензивност на оперативните дейности, осъществявани от спец-служителите на бранш „ Икономическа полиция”.

ОДМВР – Бургас приканва жители, пострадали от сходен жанр непозволени похищения, да потърсят подпомагане и да оповестят в бранш „ Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас, на адрес: ул. „ Христо Ботев” № 46.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР