Служители от РУ-Септември съвместно с колегите им от сектор Противодействие

...
Служители от РУ-Септември съвместно с колегите им от сектор Противодействие
Коментари Харесай

Мъж и жена обраха свой роднина

Служители от РУ-Септември взаимно с сътрудниците им от бранш ”Противодействие на престъпната престъпност ” при ОДМВР-Пазарджик разкриха причинителите на крупна домова кражба.

В събота следобяд в РУ-Септември бил получен сигнал от 41-годишен гражданин на беловското село Мененкьово. Той се оплакал, че апаши са разрушили прозореца на спалното помещение в къщата му, проникнали са вътре и са направили кражба на 4400 английски паунда и 9400 лв..

На местопроизшествието е осъществен оглед, а работа по случая почнали криминалисти от РУ-Септември взаимно с сътрудниците им от ОДМВР-Пазарджик. В резултат на ефикасната взаимна активност за по-малко от денонощие служителите на реда влезнали в дирите на причинителите. Оказало се, че апашите в действителност са 20-годишният наследник на притежателя и 20-годишната му снаха. От няколко месеца причинителите напуснали жилището в селото и живеели на територията на гр. Долна Баня.

Органите на реда са открили и самоличността на водача, който транспортирал „ дуото ” до фамилната къща, с цел да извършат похищението. Мъжът и неговата половинка са арестувани в ареста за период от 24 часа, работата по документиране на осъщественото закононарушение продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР