Служители от РУ-Пазарджик установиха и доказаха съпричастността на жена към

...
Служители от РУ-Пазарджик установиха и доказаха съпричастността на жена към
Коментари Харесай

Съпрузи се скараха в Пазарджик, мъжът е с опасност за живота

Служители от РУ-Пазарджик откриха и потвърдиха съпричастността на жена към пострадване с нож на брачна половинка и.

Случката се разиграла предишния четвъртък, когато в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от ЦСМП-Пазарджик. Медиците уведомили органите на реда, че при тях е постъпил по неотложност мъж с две прободни рани. Незабавно на място са изпратени екипи на полицейското ръководство, които открили, че потърпевшият е 48-годишен италиански жител.

Той живеел със брачната половинка си и нейната майка в пазарджишкото село Ивайло. Пострадалият бил настанен в поделение „ ОАРИЛ “ в МБАЛ-Пазарджик с заплаха за живота. Служители на бранш „ Криминална полиция “, полицейски и младши-полицейски инспектори обслужващи територията на селото почнали да обясняват случилото се.

В хода на следствието те открили, че създател на намушкването е 45-годишната му брачна половинка, която е българска гражданка. Престъплението било осъществено в миг на сдърпване сред мъжа, брачната половинка му и нейната майка. Още на 7 април тя е била арестувана за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.

Иззети са материални доказателства имащи отношение към осъщественото посягане. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР