Служители от Пето Районно управление – Бургас задържаха двама за

...
Служители от Пето Районно управление – Бургас задържаха двама за
Коментари Харесай

Задържаха двама, шетали в Сарафово. Кражбите им цял поменик

Служители от Пето Районно ръководство – Бургас задържаха двама за серия от обири, заяви Областната дирекция на МРВ. Белезниците щракнали към китките на 36-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от новозагорското село Езерово и 26- годишен мъж от несебърското село Гюльовца.

Министерство на вътрешните работи огласи и откритите досега закононарушения, осъществени от двамата:

-На 22 против 23 февруари през задната дясна врата проникнали в купето на лек автомобил „ Мерцедес GLC ”, с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишна бургазлийка, като лишили: сумата от 100 лв. и два чифта маркови слънчеви очила (на обща стойност 1000 лева.).

За времето от 25 до 27 февруари след разглобяване на прозорец от PVC дограма, направили кражба на външно и вътрешно тяло на климатик, както и на дребен ледник, от железен павилион, предопределен за медицински пункт, ситуиран на плажната линия в кв. " Сарафово ”/ откраднатите движимости са открити и конфискувани.

-На 27 против 28 февруари посредством взломяване на входната врата проникнали в партерното помещение на частен дом в кв. “Сарафово ”, ситуиран на ул. “Брацигово ”, населявано от 52-годишен бургазлия, като откраднали: два електрически скутера и гедоре / “гедоре ”-то е намерено и конфискувано, както и една от откраднатите електрически триколки – конфискувана е от несебърска заложна къща/.

При ареста арестуваните създали признания. Разследването продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР