Служители от Пето Районно управление – Бургас обявили за издирване

...
Служители от Пето Районно управление – Бургас обявили за издирване
Коментари Харесай

Хитър врачанин върти номера по морето

Служители от Пето Районно ръководство – Бургас оповестили за търсене 56-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Враца. Мъжът сключил контракт за наем на л.а. " Пежо 307 Сухопътни войски ", с бургаска регистрация за период от 2 дни  - от 31 март до 2 април, като заплатил наем от 50 лева за половината интервал. След приключване на периода на наема, автомобилът не е върнат,   собственикът на рент-а-кар компанията несполучливо се опитвал да се свърже с наемателя.

Междувременно е установено, че врачанинът е сключил различен контракт за наем на лек автомобил " Мерцедес Е 220 CDI “, с бургаска регистрация за период от 3 дни  от 2 до 5 април, като заплатил наем от 150 лв. за целия интервал. След приключване на периода на наема, автомобилът още веднъж не е върнат.

Издирваният лек автомобил – " Мерцедес " е открит на гара " Зверино " във врачанското село Зверино. Издирваният 56-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от Враца е открит и арестуван, като все още се намира в следствения арест във Враца.

Работата по случаите продължава от чиновници на Пето районно ръководство - Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР