Служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване” към столичната митница

...
Служители от отдел „Митническо разузнаване и разследване” към столичната митница
Коментари Харесай

Разкриха две нелегални мобилни бензиностанции в София

Служители от отдел „ Митническо разузнаване и разследване” към столичната митница разкриха две незаконни мобилни станции за зареждане с гориво без документи.

Съоръженията са били в два микробуса, паркирани в кв. „ Младост”, оповестиха от организация „ Митници”.
Големите бензиностанции с оферти по какъв начин да паднат цените на горивата Големите вериги оферират през зимата да не се влага биодобавка, която в допълнение оскъпява
Разкрити са и два гаража, превърнати в хранилища за незаконни горива. Иззети са общо 9500 литра петролни артикули с аромат на дизелово гориво.

Снимка: Агенция Митници

Към съдовете за предпазване на горивото, открити в двата микробуса, са инсталирани и револвери с брояч, позволяващи зареждането на автомобилни резервоари.

При инспекцията са открити следи от автомобилни гуми, по които е имало разлято гориво. Те водели към 2 гаражни кафези. В водача на микробуса са открити ключове, посредством които те са отворени. Там са открити още съдове, цялостни с нефтопродукти.

Снимка: Агенция Митници

От арестуваните горива са взети проби за лабораторен разбор. За горивата не са показани документи, които удостоверяват заплащането, начисляването или обезпечаването на акциза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР