Служители от отдел Криминална полиция при ОДМВР – Бургас, сектор

...
Служители от отдел Криминална полиция при ОДМВР – Бургас, сектор
Коментари Харесай

Трима от Люлинската бригада вършаха в Бургас

Служители от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, бранш " Базова научно-техническа лаборатория " при ОДМВР – Бургас и Пето районно ръководство – Бургас са открили причинителите на кражбата на сумата от 300 лева, осъществена на 1 декември от частен дом, ситуиран в бл. 1 в к-с " Лазур ", населяван от 60-годишна бургазлийка. В жилището е проникнато посредством отключване на входната врата.  Крадците са трима престъпно проявени и осъждани софиянци на възраст от 47 до 53 години. Те са част от така наречен Люлинска бригада, притежаващи отлични знания и умения за осъществяване на обири от жилища и обири на коли.

Мъжете са се придвижвали с лек автомобил " Мицубиши ", със софийска регистрация, в който в особено приспособен тайник са открити и конфискувани голям брой съоръжения за отключване на ключалки за жилища и коли, шперцове, заготовки, пари и златни украшения.

С определение от 4 декември на Бургаски областен съд на двама от софиянците е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", а на третия е наложена " парична гаранция " в размер на 1 000 лева

Работата по документиране на цялостната незаконна активност на софиянците продължава от чиновници на Пето районно ръководство - Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР