Служители от ОДМВР-Перник разследват смъртта на 22-годишен мъж от Радомир.

...
Служители от ОДМВР-Перник разследват смъртта на 22-годишен мъж от Радомир.
Коментари Харесай

Застреляха в главата 22-годишен мъж в Радомир

Служители от ОДМВР-Перник проверяват гибелта на 22-годишен мъж от Радомир. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов.

Сигналът за случая е подаден към 22:50 ч. във вторник. Органите на реда реагирали неотложно, само че на място не открили хора, а единствено материални доказателства. По-късно е изяснено, че в Спешния център на пернишката болница е докаран 22-годишен радомирец с прострелна рана в главата, който е умрял.

По данни от следствието в дъното на спора стои остарял междуличностен спор. Двама мъже от години имали различия, които се пренесли върху синовете им.

Снощи единият татко и сина му засекли в центъра на Радомир другият млад мъж с приятелката му. Последвал скандал. Нападнатият се прибрал вкъщи, с цел да вземе бухалки. Когато се върнал на мястото на разногласието, абсурдът траял. Тогава бащата, който почнал пререканията, извадил револвер и стрелял няколко пъти. След това самичък се обадил в полицията, с цел да каже какво е направил и избягал. Неговият наследник е арестуван за 24 часа.

Ще се ревизира дали някой от двамата има законно притежавано оръжие. Всичко се разиграло на публично място в  центъра на града.

Около 23:30 ч., в междублоково пространство в Радомир е открит изгорен лек автомобил, употребен от 51-годишен радомирец, за който се допуска, че е забъркан в тази ситуация. Мъжът е разгласен за търсене.

 
Източник:БТА   Снимка: Pixabay  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР