Служители от ИАГ задържаха над 10 кубика дървесина, две превозни

...
Служители от ИАГ задържаха над 10 кубика дървесина, две превозни
Коментари Харесай

Задържаха дървесина, превозни средства и горски марки във Вършец и Видин

Служители от ИАГ задържаха над 10 кубика дървесина, две транспортни средства и две горски марки . От началото на седмицата, екипи от Изпълнителна организация по горите ревизират територия на Регионална дирекция по горите - Берковица.

В землището на с. Горна Бела речка, общ. Вършец е арестуван камион с 6 кубика дърва за огрев , немаркирани и без документ. Установено е, че са добити наоколо до мястото на задържане, като в региона са открити още 3 кубика нелегално отсечена дървесина .

Полицаи взимат сравнителни материали от камиона и отсечените пъни (шайби) за досъдебното произвеждане. Задържани са камионът, дървесината, както и преотстъпена контролна горска марка .

При акция против систематични извършители на територията на Държавно горско стопанство - Видин, в землищата на с. Буковец и с. Търняне е арестуван автомобил с подправени номера, претрупан с 1,5 кубика противозаконна дървесина.

Иззета е и преотстъпена контролна горска марка , благосъстоятелност на регистриран в обществения указател на ИАГ лесовъд.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР