Служители от елитния отдел 8200 прилагат свои собствени алгоритми за

...
Служители от елитния отдел 8200 прилагат свои собствени алгоритми за
Коментари Харесай

Израел включва военното си разузнаване във войната срещу коронавируса

Служители от елитния отдел 8200 ползват свои лични логаритми за събиране и анализиране на данни за това по какъв начин ограниченията, подхванати от други страни, са помогнали за попречване на епидемията, като в същото време обновиха остарелия програмен продукт на здравната система.
Израел включва някои от най-хубавите си военни мозъци за водене на война против ковид, като членовете на елитното разследващо звено 8200 подкрепят здравното министерство в напъните за справяне с разпространяването на заболяването, съобщи БГНЕС.
Най-малко 15 разузнавачи от елитно звено работят дружно със здравни чиновници в особено издигнато оборудване наоколо до „ Медицински център Шеба “ в центъра на страната.
"Министерството на опазването на здравето ни помоли да се включим в битката против ковид ", сподели неназован старши чиновник в звеното и прибавя, че "анализират данни, употребявайки наша методология ".
Други 300 членове на звеното също поддържат напъните, като в същото време не престават задължението си да проучват данни, свързани с основаната в Ливан терористична група Хизбула, иранските сили на Кудс и Хамас в Газа.
"От министерството ни помолиха да определим за какво смъртността от ковид в Германия остава ниска, макар че броят на доказаните случаи е висок и продължава да пораства, по какъв начин Южна Корея съумя да изравни кривата и какви са резултатите от ограниченията, подхванати от други страни ", споделя офицерът.
"Бяхме запитани и за обстановката в Палестинската администрация и какви проучвания за лекуването на ковид се вършат по целия свят. " Всеки въпрос се насочва към профилиран екип, който събира данни, проучва ги и приготвя отчет.
"По-сложните въпроси се проучват благодарение на логаритми, които нормално използваме за военни цели, което дава опция за бърз отговор ", споделя офицерът.
„ Ние преглеждаме степента на заразяване в Израел посредством нашите комплицирани принадлежности и бихме могли да предупредим управляващите, че сме покрай честотата, следена в Италия при започване на пандемията, и бихме могли да посочим фактори, които дават опция за оптимизъм. “
Военното разузнаване на Израел също координира дейностите си с сътрудниците си от други организации по целия свят и се обърна към медицински откриватели, работещи по антитела, взети от хора, които са се възстановили от COVID-19.
Членовете на звеното бяха сюрпризирани от главните софтуерни благоприятни условия на здравното министерство, което употребява остаряла компютърна система и архаични способи на работа, спрямо опциите, с които разполага.
Военните са разкрили, че всяка институция - лечебни заведения, здравно министерство, лаборатории, организации за поддържане на здравето и избавителна работа - съхраняват данните си настрана. Така една от първите задания, предоставени на екипа, било основаването на софтуерен пакет, който да разреши на всички снабдители на здравни услуги да споделят своите данни в действително време.
"В естествени времена, не по време на война като в този момент, нищо не се случва, в случай че файл, трансфериран от организация на различен, дойде на следващия ден или на идващия ден ", споделя офицерът.
Служителят е дал висока оценка за медицинския личен състав, който е на първа линия на тази война, и изрази вяра, че софтуерните системи, които употребяват, скоро ще получат нужното финансиране.
„ Те са прелестни здравни експерти, които вършат всичко допустимо “, споделя той. "Това е система, която не е получила същия бюджет, който отбранителната система е получавала през годините, само че те могат и ще се оправят. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР