Служители от две колекторски фирми си спретнаха невиждано меле пред

...
Служители от две колекторски фирми си спретнаха невиждано меле пред
Коментари Харесай

Див екшън в Средец: Колекторски фирми се сбиха заради дълг, изстрели спряха мелето

Служители от две колекторски компании си спретнаха невиждано меле пред дом №6 на ул. "Гоце Делчев " в Средец, оповестяват от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Екшънът се разиграла през вчерашния ден, малко след 16 часа, предава Флагман.

Служители на софийска компания заеми (на 31 и 56 години) посетили адреса на собствен дебитор - 23-годишен мъж от Средец, дължащ неплатена вноска по заем в размер на 140 лева Докато разговаряли на входната врата, пред дома се появили и чиновниците от ямболската компания, които се спречкали с сътрудниците си.

Ситуцията ескалирала и от свада се трансформирала в сборичкване. Тогава 31-годишният кредитосъбирач от софийската компания извадил законно притежавания си револвер и създал два изстрела в краката на чиновниците от ямболската компания, само че не съумял да ги засегне.

 Задържани за период от едно денонощие са двамата чиновници от софийската компания.

Оръжието, с което са създадени изстрелите, както и двете гилзи, са конфискувани. Установени и разпитани са и очевидци на случая. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР