Служители на затворите и арестите се канят с жива верига

...
Служители на затворите и арестите се канят с жива верига
Коментари Харесай

Наздирателите опъват жива верига пред участниците в конференцията за създаване на европейския прокурор

Служители на пандизите и арестите се канят с жива верига пред Резиденция "Бояна ", с цел да стачкуват пред европейските институции, медиите и интернационалната общественост с лозунги на британски, призоваващи ръководещите към решение на проблемите им.

В Столична община са импортирани уведомителни писма и уредниците от Синдикат на чиновниците в пандизите в България чакат позволение за осъществяване на митинга на 26 март, понеделник, от 12.00 часа на паркинга пред Резиденция Бояна, оповестиха от синдиката.

Подготвя се и писмо до ръководителите на Европейски Съюз и Европейска комисия, еврокомисарят по правораздаване, правата на потребителите и тъждество на половете Вера Юрова , всички участници на Конференцията за основаване на европейския прокурор (ЕРРО) на 26 март в София, Евроюст, Олаф, Европол и представителите на страните членки на Европейски Съюз в България. Конференцията ще бъде в Резиденция "Бояна ", където плануват простестните си дейности надзирателите.

Паралелно с това от няколко дни върви и подписка на чиновници с искане държавните институции да не остават безучастни очевидци на общественото напрежение в пандизите и за предприемане на незабавни дейности, с които да се подсигурява възобновяване на обществената правдивост в Сектор „ Сигурност “.

Подписката ще бъде отворена до 21 март, след което ще бъде импортирана от 50-на членове на синдикални сдружения в Министерски съвет, Министерството на правораздаването, Народното събрание и изпратена до Вера Йоурова, комисар на Европейски Съюз по въпросите на правораздаването, потребителите и равенството сред половете.

Припомняме, че Синдикатът на чиновниците в пандизите в България желае равнене на възнагражденията на чиновниците в двете дирекции с останалите служби в бранша за сигурност, увеличение на броя на чиновниците и възстановяване на изискванията на труд.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР