Служители на вътрешната сигурност на САЩ започнаха разследване срещу хип-хоп

...
Служители на вътрешната сигурност на САЩ започнаха разследване срещу хип-хоп
Коментари Харесай

Федерални служители обискират имотите на рапъра Шон „Диди“ Комбс

Служители на вътрешната сигурност на Съединени американски щати започнаха следствие против хип-хоп звездата Шон „ Диди “ Комбс, претърсвайки парцелите му в Лос Анджелис и региона на Маями, съобщи Ройтерс.

В Ню Йорк през ноември беше заведено дело против Комбс от някогашна негова другарка във федералния съд, обвинявайки го в присъединяване в трафик за полова употреба.

Снимка: Reuters

54-годишният Комбс сподели, че е почтен, а обвинителите му са желали „ бързи пари “.

Служителите на реда са нахлули в имението му в „ Холмби Хилс “. Няколко души са били арестувани, само че не е ясно дали Комбс е бил на адреса.

Снимка: Reuters

Дело против него беше заведено в края на 2023 година от певица Касандра Вентура, която го упрекна във физическо принуждение, полово посягане и обезчестяване по време на професионалните им и сантименталните има връзки, траяли 10 години. Диди разгласи на идващия ден, че двамата са постигнали извънсъдебно съглашение с изискване за конфиденциалност.

Той си отиде на 59-годишна възраст

Шон „ Диди “ Комбс е създател на лейбъла " Бед бойс рекърдс ". Той е измежду най-влиятелните продуценти в промишлеността, както и сполучлив реализатор. Има и лична марка облекла.

Снимка: Reuters

Рапърът води разнообразни правосъдни борби, в това число една против неназована жена, която твърди, че той и двама негови другари са я насилили полово, когато е била на 17.

Шакур беше убит в колата си на светофар, когато беше на 25 година

След като Касандра упрекна Диди в обезчестяване рапърът 50 Cent , с който двамата са във омраза, неведнъж го нападаше в обществените мрежи.

„ Не идват просто по този начин, в случай че нямат доказателства “, коментира 50 Cent след обиските в парцела на Шон Комбс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР