Служители на три полицейски управления и спецслужби са спорели кой

...
Служители на три полицейски управления и спецслужби са спорели кой
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Полицаи от Кюстендил, Дупница и София се карали кой да вземе тялото на „Брат Галев“ от погребалната агенция

Служители на три полицейски ръководства и спецслужби са спорели кой да грабне натрупа на Ангел Христов –Геле от траурна организация „ Хеката ” в Дупница, с цел да отчетат активност, научи Breaking.bg от свои източници.

След поредност от парадоксални неточности, свързани с издаването на известие за гибел и смъртен акт на търсения от Интерпол Ангел Христов, тялото е било поверено на чиновниците в локалната траурна организация, ангажирана с организацията на опелото в неделя.

Обратно на изказванията на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев за „ незабавни профилирани дейности “ от страна на полицията, действително умрелият е претрупан в трупна кола за спешна помощ и откаран към моргата в Кюстендил чак след 3 часа през нощта.

Управителят на организация „ Хеката ” Димитър Секулов е вдигнат на крайник измежду нощ, с цел да отвори на закъснелите служители на реда. Според доближени до „ братята ” там отива неговата щерка, която също е ангажирана с бизнеса.

Пред вратите на компанията се изсипват коли и полицейски чиновници от Районно ръководство -Дупница, ОДМВР-Кюстендил и спецченгета от София. Всеки от тях е получил заповед и документи за изземване на тялото. Между служителите на реда тече пикантен спор, на кой се пада достойнството да натовари тялото на Ангел Христов за аутопсия.

Освен доближени до Геле, очевидци на полицейския цирк стават и инцидентно преминаващи, които са шашардисани от невижданото за града скупчване на ченгета. Така към 3 часа през нощта чиновниците на Демерджиев стигат до консенсус да „ разходят ” тялото на всички места, с цел да не стане неточност и да няма сакатлък.

В резултат на постигнатата „ мъжка сделка “ Ангел Христов поема в началото в посока Кюстендил, а след това отпътува за аутопсия в столицата.

Резултатите от нея демонстрираха, че 54 –годишният мъж в действителност е умрял от инфаркт, както оповестиха неговите близки. С това версията на Демерджиев, че е допустимо през граница да е прекарано тялото на Геле, се спука като балон. Единият от така наречен братя Галеви е влезнал в страната жив и е умрял не къде да е, а в личния си дом в Ресилово.

Интересна детайлност е, че парадоксалното изземване на натрупа на Ангел Христов от траурната организация не е първият куриоз в нейната активност.

Паметливи дупничани се връщат във времето обратно, когато притежателят на организацията Димитър Секулов безусловно открадна тялото на умрял от фоайето на Спешния център в Дупница.

По време на фамилно празненство на локален гражданин му прилошава. Близките викат екип на Спешна помощ, която го взема на носилка и поема към ЦСНП-Дупница. Минути преди да бъде свален от колата за спешна помощ, мъжът е умрял. Когато околните отиват на място се оказва, че умрелия към този момент го няма. След търсене се открива, че без тяхно познание и единодушие той е взет в траурната организация и към този момент е почнало обслужването на мъртвеца. Опечалените подвигат пикантен скандал. Тогава,за да ги успокои, Секулов им подсигурява, че ще им го върне „ като зрелостник ”.

Траурната организация влезе в борба за надзор на гробищния парк в Дупница. Той бе стихотворец от съдружие на локалните свещеници наречено „ Армагедон ”. В борбата за клиенти те не позволили заравяне, обслужвано от организацията на Димитър Секулов. Така процесията била принудена да мине през дупка в оградата на гробищата, а ковчегът трансфериран от горната страна. Случилото се тези дни с Ангел Христов единствено върна спомените на дупничани, които все пак чакат да схванат по кое време най-накрая ще бъде опелото на Геле.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР