Служители на Служители на Районно управление на МВР-Долни Дъбник изясняват

...
Служители на Служители на Районно управление на МВР-Долни Дъбник изясняват
Коментари Харесай

Мъж нанесе побой на двама инспектори от „Автомобилна администрация“

Служители на Служители на Районно ръководство на МВР-Долни Дъбник обясняват събитията към нанесен побой на служебни лица. Сигнал за случая е получен в полицията на 14 юли, към 09.50 часа лидер на товарен автомобил "Мерцедес " нанесъл побой на чиновници на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ на пътя на влизане в град Искър откъм Плевен. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Изпратеният екип открил на място двама инспектори от държавната организация /44 и 54 г./ и 61-годишен от град Каспичан. Изяснено е, че сред тримата зародил спор при съставянето на акт за установени нарушавания. 61-годишният нанесъл юмручни удари по двамата и им предизвикал телесни повреди. Уведомен е прокурор при Районна прокуратура-Кнежа.

Образувано е досъдебно произвеждане по член 131, алинея 1, т. 1 от Наказателен кодекс. Нападателят е притеглен и разпитан като обвинен. Наложена му е мярка за неотклонение „ подписка “. Работа продължава проверяващ служител на реда и екип на районно управление (на МВР) - Долни Дъбник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР