Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Силистра иззеха

...
Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Силистра иззеха
Коментари Харесай

Удар в Силистренско! Заловиха голямо количество незаконни цигари

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОДМВР-Силистра иззеха огромно количество противозаконни цигари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Контрабандните тютюневи произведения са открити при извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на съхранението и разпространяването на акцизни артикули без бандерол.



Снимка: Министерство на вътрешните работи

Действията са осъществени от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОДМВР-Силистра и сътрудниците им от РУ-Дулово, под наблюдението на прокуратурата. Около 9 часа на 24 януари в Дулово e спрян лек автомобил „ Тойота “, каран от 53-годишен мъж.

При осъществената инспекция в колата са открити 60 000 къса цигари без акцизен бандерол. В рамките на интервенцията, на територията на Силистра, е спрян за инспекция и лек автомобил „ Ауди “, а при последвалата ревизия са открити други 260 къса незаконни цигари. Като съпричастен по случая е открит и арестуван за период до 24 часа 36-годишен мъж.



Снимка: Министерство на вътрешните работи

С прокурорско разпореждане от през днешния ден срокът на първичното задържане на 53-годишния мъж, който е прочут на полицията, в това число и осъждан за сходна активност, е продължен до 72 часа. Предстои да бъдат импортирани материали за искане на непрекъсната мярка „ задържане под стража “.

Под управлението на Районна прокуратура – Силистра следствието на случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР