Служители на сектор „Пътна полиция“ и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“

...
Служители на сектор „Пътна полиция“ и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“
Коментари Харесай

И таз добра! Катаджии спряха шофьор на камион за проверка, но когато отвориха вратата на кабината...

Служители на бранш „ Пътна полиция “ и Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ – Плевен през вчерашния ден спрели на разклона за град Славяново влекач „ Скания р500 “. Водачът се заключил в кабината, отказал инспекция, само че подал документите през прозореца на камиона, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Установена била самоличността му – 40-годишен от село Рибен. След диалог с него, той слязъл от камиона и паднал на земята във очевидно нетрезво положение. Полицаите пробвали да му оказват помощ да стане, само че той оказал опозиция и нанесъл удари по проверяващите и предизвикал разкъсно- контузна рана на дясната ръка на един от пътните служители на реда. На потърпевшия е оказана здравна помощ.

При задържането на нарушителя са употребявани физическа мощ и помощни средства – белезници. Водачът отказал тестът за алкохол. Транспортиран е в Центъра за незабавна здравна помощ, където му е взета кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа, известена е прокуратурата. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР