Служители на сектор Криминална полиция в Пазарджик проведоха полицейска акция

...
Служители на сектор Криминална полиция в Пазарджик проведоха полицейска акция
Коментари Харесай

Полицията разби наркооранжерии на три места в Пазарджишко

Служители на бранш „ Криминална полиция ” в Пазарджик организираха полицейска акция по противопоставяне на разпространяването и производството на опиати, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В хода на спецоперацията са осъществени обиски и претърсвания на апартамент и две къщи в Пазарджик и село Калугерово, населявани или употребени от 32-годишен мъж, гражданин на Калугерово, престъпно проявен.

И на трите места били обособени оранжерии на закрито за развъждане на марихуана, оборудвани с осветяване, вентилация, системи за надзор над влажността, температурата, въздуховоди, принадлежности са развъждане и разсаждане.

Криминалистите са разкрили и иззели общо 250 растения от рода на конопа в друг етап на развиване. Те съставляват близо 36.6 кг зелена листна маса от глави и съцветия. Освен това, в жилището на мъжа в Пазарджик са открити още към 1.9 кг суха марихуана, готова за пакетиране.

Мъжът е арестуван за период от 24 часа, а цялата открита дрога и оборудванията са развъждането и са конфискувани. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР