Служители на сектор Криминална полиция при РУ-Пазарджик установиха 7 мъже,

...
Служители на сектор Криминална полиция при РУ-Пазарджик установиха 7 мъже,
Коментари Харесай

В Пазарджик разкриха схема за фалшиви дипломи на кандидат-шофьори

Служители на бранш " Криминална полиция " при РУ-Пазарджик откриха 7 мъже, употребявали подправени дипломи за приключено главно обучение за да получат шофьорски книжки.

Служителите от бранша получили информация за издадени свидетелства за ръководство на МПС с потребление на съмнителни свидетелства за приключено главно обучение. По всички случаи почнали инспекции, като било открито, че за задачата водачите употребявали неистинен дипломи.

Вчера чиновници от бранш " Криминална полиция " при РУ-Пазарджик подхванали профилирана полицейска интервенция по всички случаи. Установени са шестима водачи от панагюрското село Левски и един от пазарджишкото село Калугерово. През 2017 година те употребявали подправените дипломи, с цел да им бъдат издадени свидетелства за ръководство на МПС.

Задържани са мъже на възраст сред 22 и 44 години, поданици на двете села. От тях са конфискувани подправените дипломи, свидетелствата за ръководство на МПС и контролните талони. За случаите е известена Районната прокуратура в Пазарджик, следва да бъдат формирани досъдебни производства.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР