Служители на руския затвор заплашват да започнат да хранят насила

...
Служители на руския затвор заплашват да започнат да хранят насила
Коментари Харесай

Служители на затвора заплашват да хранят насила Навални

Служители на съветския затвор заплашват да стартират да хранят принудително зад решетките рецензия на Кремъл, заяви екипът му в понеделник, откакто той отслабна с осем кг от началото на гладна стачка, съобщи Агенция Франс Прес.
„ Виждайки сериозността на, администрацията заплашва всеки ден да стартира принудително хранене “, съобщи екипът на Навални в обява в профила му в Tуитър.
 Навални е смъкнал 8 кг още преди гладната стачка Навални е смъкнал 8 кг още преди гладната стачка
Алексей Навални е измършавял с 8 кг, преди да стартира да гладува, заяви екипът му през днешния ден и като изрази дълбока угриженост за влош...
В туита се споделя, че Навални, който предходната седмица сподели, че е имал кашлица и тресчица, е бил изместен назад в затворническите пространства от лазарета.
" Те към момента не разрешават на доктор да го посети ", споделят от екипа.
44-годишният опозиционен политик в този момент тежи 77 кг,а когато стартира гладната стачка на 31 март беше 85 кг.
Навални, който едвам претърпя отравяне с нервнопаралитичното вещество „ Новичок ” през август предходната година, стартира да отхвърля храна в символ на митинг против неналичието на уместно здравно лекуване в пандиза поради мощни болки в гърба и изтръпване в краката.
 Съединени американски щати са обезпокоени от положението на Навални Съединени американски щати са обезпокоени от положението на Навални
Администрацията на президента Джо Байдън съобщи, че е " обезпокоена " от известията, че здравето на съветския опозиционен водач Алексей Нава...
Най-известният конкурент на президента Владимир Путин беше задържан в средата на януари, когато се завърна в Русия от Германия, където беше лекуван от отравянето. Веднага след идването, през февруари беше наказан на две години и половина затвор по остарели обвинявания в заграбване.
Членове на екипа за негова отбрана, които го посетиха в наказателния лагер в град Покров на 100 километра източно от Москва предходната седмица, обявиха, че той също губи чувствителността на ръцете си. Адвокатите и съдружниците на Навални упорстват той да бъде изместен в елементарна болница. Кремъл съобщи, че Навални няма право на особено отношение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР