Служители на РУ – Сливо поле са установили двама мъже,

...
Служители на РУ – Сливо поле са установили двама мъже,
Коментари Харесай

Откраднаха 500 кг чугунени кранове от база на фирма в Голямо Враново

Служители на районно управление (на МВР) – Сливо поле са открили двама мъже, направили кражба на 500 кг чугунени кранове от база на компания в Голямо Враново.

Завчера в районното ръководство в гр. Сливо поле е постъпил сигнал от представител на компания, че в стопанска база на сдружението им, намираща се в с. Голямо Враново е открита кражба на към 14-15 броя чугунени кранове, с общо тегло към 500 кг., като по този метод на юридическото лице е нанесена вреда за към 300 лева

Според подадената от пострадалите информация крановете били оставени на предпазване във въпросната база от декември предходната година.

По случая е стартирана незабавно работа от чиновниците на полицията, в хода на формирана кореспонденция за закононарушение по член 194 от Наказателен кодекс.

При извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности, органите на реда са открили като създател на действието мъж на 37 година, който бил лишил към 10 броя от чугунените кранове и предал в пункт за изкупуване на боклуци от черни и цветни метали, намиращ се в селото. За останалите кранове служителите на реда са изяснили, че са били отнети от различен мъж от селото, на 64 година, като той също ги е бил предал в пункт за изкупуване на метали.

Работата по случая продължава в районно управление (на МВР) – Сливо поле.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР