Служители на РУ - Попово задържаха двама за отвличане на

...
Служители на РУ - Попово задържаха двама за отвличане на
Коментари Харесай

Полицията задържа двама рецидивисти за отвличане на жена в Попово

Служители на районно управление (на МВР) - Попово задържаха двама за похищение на жена. Оперативните дейности са подхванати, откакто на 29 август в районно управление (на МВР) -Попово постъпил сигнал, че към 20 часа 45-годишна жена е качена срещу волята ѝ в автомобил.

Около час след приемане на сигнала, образуваните екипи разкрили пострадалата в къща в село Паламарца, благосъстоятелност на 52-годишния С.С. Според първичната информация, той е управлявал моторното транспортно средство, с което дамата е била отвлечена. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) - Попово с полицейска мярка до 24 часа.

В ареста за период до едно денонощие е и съучастникът му 49-годишния Д.В. от Попово. Предстои да бъде прегледано искане за удължение на ограниченията за задържане на двамата престъпно проявени и осъждани мъже.

Работата по документиране на закононарушението продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Търговище. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Полицията задържа и четирима мъже за похищение на юноша в Генерал Тошево. Пострадалият самичък е подал сигнал в полицията, че непознати са го качили в багажника на лек автомобил. Отвлечен е в покрайнините на Генерал Тошево и му е нанесен побой.

Полицията е открила причинителите, като трима от тях са от същия град и са престъпно проявени и осъждани. Участвал е и мъж от село Кардам. Полицията е разкрила лекия автомобил, употребен от рецидивистите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР