Служители на РУ Лом установиха жител на кв. Хумата“, който

...
Служители на РУ Лом установиха жител на кв. Хумата“, който
Коментари Харесай

Ломчанин си направи 500 метра нелегален водопровод и снабди с вода 9 свои съседи

Служители на районно управление (на МВР) Лом откриха гражданин на кв. „ Хумата “, който направил непозволено присъединение към водопреносната мрежа на своя парцел и на 9 свои съседи.

На 09.08.2023 година след получена информация е планувана профилирана полицейска интервенция, при която чиновници на районно управление (на МВР) Лом, бранш „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР Монтана и монтанско водоснабдително сдружение направили инспекция по десния бряг на река Лом, намиращ се в землището на квартал „ Хумата “ в крайдунавския град.

При направената ревизия в частен дом в квартала, населяван от 45-годишен гражданин, било открито непозволено присъединение към водоснабдителната система посредством построен водопровод с дължина 500 метра.

По този метод 45-годишният освен осигурявал питейна вода за населявания от него парцел, само че и за още 9 прилежащи парцела в същия квартал, за което получавал възнаграждение от жителите.

По случая е осъществен оглед на местопроизшествието и формирано досъдебно произвеждане по член 234в, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Намерени и конфискувани са материални доказателства, снети са сведения от голям брой лица, съпричастни към случая.

Работа по документиране на закононарушението продължава районно управление (на МВР) Лом.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР