Служители на РУ Лом и РУ Монтана установиха двама румънски

...
Служители на РУ Лом и РУ Монтана установиха двама румънски
Коментари Харесай

Хванаха двама румънци, продали фалшиви златни пръстени в монтанско

Служители на районно управление (на МВР) Лом и районно управление (на МВР) Монтана откриха двама румънски жители, правили търговия с подправени златни пръстени.

На 21.05.2024 година към 09,30 ч. в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал от 25-годишен монтански гражданин, който съобщил, че същия ден към 09,00 ч. на път II-81 гр. Лом - гр. Монтана, в региона на контролно-пропусквателен пункт " Кошовете ", закупил от непознати златен пръстен, с тегло от 20 грама, за сумата от 70 лева, като по-късно открил, че пръстенът не е от благородния метал.

В хода на работата бил получен и втори сигнал от 20-годишен гражданин на село Владимирово, общ. Бойчиновци, който съобщил, че същия ден към 11,00 ч. на пътII-81 в региона на сeлоПишурка също закупил подправен златен пръстен с тегло от 20 грама, за сумата от 60 лева

В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия чиновници от Районните ръководство в Лом и Монтана открили двама румънски жители, на 32 година и 31 година, съпричастни към измамите.

По случая са осъществени процесуално-следствени дейности - претършуване и изземване, разпознавания и разпити на очевидци и на потърпевши. В районно управление (на МВР) Лом са формирани две досъдебни производства по член 209, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР