Служители на РУ Лом и колегите им от РУ Кнежа

...
Служители на РУ Лом и колегите им от РУ Кнежа
Коментари Харесай

Отвлекли две момчета в Лом

Служители на районно управление (на МВР) Лом и сътрудниците им от районно управление (на МВР) Кнежа разкриха причинители на похищение на две момчета от гр. Лом. На 07.04.2023 година в 17,55 ч. от ЕЕН 112 в районно управление (на МВР) Лом постъпил сигнал от 68-годишна жителка на ломското село Сталийска махала, която съобщила, че същия ден към 17,30 ч. група мъже със мощ и закани качили в лекотоварен автомобил внуците й, момчета на 19 година и 16 година, след което напуснали региона на селото и се отправили в незнайна посока.

В резултат на извършените взаимни оперативно-издирвателни мероприятия от чиновници на районно управление (на МВР) Лом и районно управление (на МВР) Кнежа са открили причинителите - 4-ма престъпно проявени поданици на гр. Кнежа, обл. Плевен, на 23 година, 57 година, 45 година и 49 година Лекотоварният автомобил е спрян на територия на област Плевен, като всички мъже са приведени в районно управление (на МВР) Кнежа за снемане на сведения. Двете момчета също са открити.

Работата по изясняване на случая и документиране на цялостната незаконна активност на причинителите продължава в районно управление (на МВР) Лом. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 142, алинея 2, т. 5, във вр. с член 142, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР